Problemes urinaris en els nostres peluts

A l’igual que els humans, els gossos i els gats poden patir problemes urinaris. Les infeccions al tracte urinari solen ser freqüents. Aquests problemes urinaris, que en ocasions resulten difícils de detectar però s’han de prendre molt seriosament, perquè es poden fer recurrents i afectar la salut de les nostres mascotes.

Les infeccions al tracte urinari, ja sigui en ronyons, urèters o a la bufeta i uretra es caracteritzen per la presència i multiplicació de bacteris en l’aparell urinari.

Els símptomes d’una infecció al tracte urinari són múltiples: l’animal orina en petites quantitats però més sovint, i de vegades expulsa sang en l’orina. Potser senti dolor i es llepi la zona genital. A aquests, se’ls sumen a vegades altres símptomes de tipus general: abatiment, pèrdua de la gana, febre, etc., especialment si es tracta d’infeccions de l’tracte superior (renals).

Cal tenir present que el tracte urinari dels gossos i els gats, és responsable de produir, emmagatzemar i eliminar l’orina, que conté productes de rebuig de les funcions essencials del cos. Fins i tot, trastorns urinaris lleus poden ser molt dolorosos o incòmodes per als gossos i els gats, i afectar el seu comportament. Els problemes urinaris greus, com les obstruccions, poden donar lloc a altres problemes de salut i fins i tot poden ser fatals.

Per això lo millor és prevenir, i en cas que els nostres peluts, ja pateixin algun problema en els seus sistema urinari, buscar la manera d’ajudar, d’una forma natural a solucionar els seus afeccions.

Una manera extremadament eficaç és utilitzar complements naturals i orgànics, absents de qualsevol traça de químics.

En primer lloc l’ideal és que el teu pelut realitzi una transició a la dieta BARF. Paga la pena per que la millora és extraordinària i visible en dos, tres setmanes.

En segon lloc, us recomanem un complement de demostrada eficàcia com Urinary Berri, compost per nabiu vermell i blau que  prevé i ajuda a tractar la infecció a la bufeta i el tracte urinari, redueix i controla el PH de l’orina, preveu la formació de cristalls en la bufeta, enforteix el sistema immunològic i estimula la circulació, a més de ser un gran antioxidant.

La seva salut és lo primer i ells sabran agrair-te que els cuidis amb responsabilitat.

 

Dieta BARF: Mes informació 

Urinary Berri: Més Informació

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *