FAQ Preguntes freqüents

Què és meu compte?

Un cop accedeixis al teu compte, en el qual hauràs d’introduir el teu nom usuari i contrasenya, i omplir un formulari, podràs accedir a totes les funcions d’entregossosigats com, visualitzar les teves comandes pendents, els productes que has comprat, etc …

 

Com puc crear un compte?

Per crear el teu compte només caldrà registra-te com a nou usuari i omplir una fitxa amb les teves dades personals.

 

Puc modificar el meu nom d’usuari, la meva adreça de correu electrònic i / o la contrasenya?

Sí. Per modificar alguna dada del teu compte només hauràs d’accedir a El Meu Compte i fer clic a “escritori” i podràs canviar totes les dades que vulguis.

 

Què puc fer si he oblidat la contrasenya?

Pots intentar identificar-te i veuràs sota de l’espai per posar la contrasenya un enllaç amb “Has oblidat la contrasenya?” i automàticament rebràs un correu electrònic amb els passos que has de seguir per obtenir la teva nova contrasenya.

 

Quines són les tarifes i opcions d’enviament disponibles?

  • Els productes Cru-BARF s’envien a tota Catalunya i les despeses d’enviament són de 12 € excepte si l’enviament és a Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Vallès Oriental i Tona, en aquest cas les despeses d’enviament són de 7€.
  • La resta de productes de Entregossosigats.cat només s’envien a Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Vallès Oriental i Tona, i el cost és de 7€.
  • Tota comanda que superi els 79€ és gratuït.
  • També hi ha l’opció de recollir a botiga.

 

Com puc modificar la meva comanda?

Si hi ha hagut algun error en la teva comanda, tens fins a 6 hores després  de haver fet la comanda, per modificar alguna de les dades. Tant de facturació com de la cistella.

En aquest cas, pots posar-te en contacte amb Entregossosigats mitjançant el telèfon 638340967

Si la modificació que vols fer és després del termini estipulat, la modificació de la mateixa pot tenir costos de gestió.

 

Devolucions

Les termes de la devolució d’un producte ve explicat i detallat a la pàgina de Termes i Condicions