Els nostres guardians espirituals

Es diu que els gats són els nostres guardians perquè tenen un vincle especial amb el món màgic, amb el món esptiritual. De fet, poden arribar a veure coses que l’ésser humà no té la capacitat d’observar, per la qual cosa tenen la missió d’alertar a les persones amb les que conviuen, quan alguna cosa dolenta està a punt de passar. De fet, perceben i absorbeixen les energia negatives amb una facilitat inmata.

A partir d’ara, si el teu gat miola, no vol dir que només busca captar la teva atenció, sinó que és possible, que t’estigui advertint de la possible energia negativa que t’envolta.

Observa amb atenció el que el teu gat et vol dir. Per exemple, si vénen convidats a casa i algun d’ells desprèn energia negativa, el teu gat es mostrarà extremadament antipàtic amb ell, fent-te saber que el teu convidat no és bona companyia.

Es diu també, que quan dorms, el teu esperit se separa del cos iniciant un viatge astral. Bé, doncs són els gats són qui protegeixen la teva ànima i s’encarreguen de vigilar que tornis al món físic sense cap tipus de problema.

Has de saber a més, que quan un gat s’està fregant-se contra tu, no és només per demanar mims. El que està fent és compartir la seva força màgica astral amb tu. Si ho allunyes de tu en aquest moment, estàs bloquejant l’energia positiva que ell estava tractant de donar-te. Al fer-ho, podries impedir que el gat torni a compartir la seva energia positiva amb tu.

D’altra banda, els gats tenen poders màgics que es manifesten a la curació dels seus amos. Els gats utilitzen el seu camp d’energia àuric per tractar malestars físics dels humans de la seva família. La millor manera d’obtenir beneficis és acariciar al gat, ja que això ajudarà a alliberar-se de l’estrès mental i emocional que genera aquest malestar.

Ara, és possible que entenguis per què els gats sontan especials, i els seus amos també.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *