El Club de Bimba

El Club de Bimba rep el seu nom de la primera gateta que vam recollir. La Bimba va ser la primera, però malauradament no ha estat l’última.

El Club de Bimba és una iniciativa, sense ànim de lucre, que es va iniciar fa més de quatre anys, i que té com a objectiu donar una nova oportunitat a tots els gats, cadells o adults, que han estat abandonats i als quals només els queda, en el millor dels casos, sobreviure al carrer, en el pitjor, morir.

Els recollim, els alimentem, els curem, els socialitzem si és necessari, i els busquem una llar on sentir-se estimats.

URGENT

ABANDONATS I BUSCANT UNA LLAR

Carlota

Carlota està a punt de ser mare. Els petits seran donats en adopció. Si podeu donar-li a algun d’ells una llar ple d’amor, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

Email: entregossosigats@gmail.com 

Tel: 638340967

 

Rubiales

Aquest rubiales, guapo, guapo ha estat abandonat. Van vendre la casa i es va quedar sense casa i sense família. Ho hem trobant a Santa Eulàlia de Ronçana. És un mascle d’un anyet aproximadament. Dòcil i afectuós. Si vols donar-li una nova oportunitat o coneixes algú que pugui donar-li una llar i molt, molt d’amor, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres. Tel: 638340967

Malgrat tot té un aspecte saludable, és juganer i molt carinyós. No estranya i s’adapta bé. No hem comprovat la seva compatibilitat amb gossos.

ELLS SÓN ALGUNS DELS NOSTRES SUPERVIVENTS

Pots conèixer a tots els nostres supervivents i saber de totes les seves històries a través del nostre instagram i el nostre Facebook

La història dels nostres petits
Històries amb final feliç

Si vols col·laborar amb El Club de Bimba, ho pots fer a través de Teaming. Ells t’ho agrairan