Com solucionar els problemes digestius dels nostres peluts

Abans o després tots ens trobem davant una situació derivada d’algun problema digestiu en els nostres peluts. Vòmits, diarrees, inapetència, flatulències, etc. són freqüents proves que alguna cosa no va bé en el sistema digestiu de les nostres mascotes.

En els trastorns gastrointestinals dels nostres peluts, hem de tenir molt present que no sols els tractaments farmacològics són necessaris per a solucionar el problema. Utilitzar una dieta específica per a tractar la patologia, és de vital importància. Així com la utilització de complements naturals.

S’ha demostrat que la farmacoteràpia no combinada amb tractaments dietètics adequats sol obtenir inferiors resultats que la combinació farmacològica amb dietes. Una mescla correcta o incorrecta de nutrients poden produir efectes positius o negatius. De fet si la patologia no revesteix una gravetat en la qual urgeix un tractament farmacològic, una dieta adequada, tipus BARF juntament amb els complements adequats poden solucionar el problema, i a més sense l’agressió que significa la ingesta dels dipòsits químics propi de tot medicament.

 

1- Trastorns gàstrics

 

Vòmits:

El vòmit no és una malaltia en si, però sí un símptoma. El vòmit és el principal reflex d’un problema gàstric. I aquest tipus de problemes poden ser aguts o crònics.

La principal indicació a seguir enfront del vòmit com a símptoma de trastorns digestius és procurar satisfer les necessitats de nutrients de l’animal amb un aliment que redueixi la irritació gàstrica.

La gastritis:

La gastritis és un terme general per a un grup de malalties amb un punt en comú: la inflamació del revestiment de l’estómac.
La gastritis és una de les causes més habituals de vòmits en els animals de companyia. El seu origen pot ser des de la ingestió de tòxics, cossos estranys, administració de fàrmacs, etc.

Els problemes digestius amb la gastritis poden anar acompanyats de vòmits, diarrees, dolors abdominals, deshidratació, etc.

 

2-Trastorns de l’intestí prim

 

Dins dels problemes digestius els trastorns d’intestí prim solen ser freqüents.

Les principals causes d’aquesta mena de problemes són:

  • Alteracions dietètiques (intoxicació, cossos estranys, aliments inadequats, excessos alimentaris…)
  • Agents infecciosos
  • Paràsits
  • Virus
  • Fàrmacs

Els trastorns intestinals de l’intestí prim solen anar acompanyats de diarrea.

 

3- Trastorns de l’intestí gros

 

Dins dels problemes digestius que afecten l’intestí gros, la colitis és el trastorn més comú.

Colitis:

La colitis és una malaltia inflamatòria del còlon (l’intestí gros) i del recte. Els factors que poden arribar a provocar una colitis són diversos:

  • Infecciosos
  • Tòxics
  • Inflamatoris
  • Dietètics, etc.

Tant per a prevenir qualsevol tipus de patologia digestiva com per a curar qualsevol símptoma o malaltia una dieta, nosaltres aconsellem la dieta BARF, així com complements naturals específics per a aquestes patologies com FiRM UP! Pumpkin són de vital importància.

Està demostrat que la combinació de dieta i complements naturals són altament eficaços a més de que en evitar-se la ingesta de químics que s’acaben dipositant en fetge i ronyons, les salut dels nostres peluts es preserva d’una manera exponencial.

 

Dieta BARF: Més informació

FIRM UP! Pumpkin: Més informació

 Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *